Spread the love

Dochter Linda De Mol;- Linda de Mol (57), moeder van Noa Vahle (21), vindt de kritiek die ze van tijd tot tijd krijgt ‘erg heet’. Dat laat de presentator weten aan “De Telegraaf”. Noa heeft in haar vroege leven al veel ervaring in de media gehad; Zo is ze onder meer lid van de redactie van Veronica Inside. Volgens Linda, haar moeder, “doet ze het drie dagen per week.”

Dochter Linda De Mol
Dochter Linda De Mol

“Bovendien studeert ze nog.” Ondanks haar uiterste best is Linda er niet in geslaagd de bron van het sportieve enthousiasme van haar dochter te achterhalen. ‘In ieder geval niet de mijne.’

Linda de Mol heeft met haar ex-man Sander Vahle twee lieve kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Linda de Mol staat bekend om haar rol als tv-koningin. Noa, onze dochter, is nu 21 jaar en woont al een aantal jaren in een prachtig pand in Amsterdam. Noa kocht het prachtige herenhuis enkele jaren geleden voor € 875.000, met de hulp van haar moeder, Linda, die ook aanwezig was.

De Jordaan ligt om de hoek van Noa’s woning, waardoor ze pal in het hart van de stad staat. Noa heeft in totaal vier kamers tot haar beschikking, verspreid over twee verdiepingen. Er is dus veel ruimte! Grote raampartijen aan weerszijden van de woonkamer zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval, waardoor de woning nog groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Wij zijn jaloers op deze schitterende woning!

Er waren echter ook moeilijke periodes, zoals de periode rond de scheiding van haar ouders, vertelt Noa. In het begin was ik alleen geïnteresseerd in de plezierige aspecten van het leven. Ik heb een Nokia gekocht om sms’jes te kunnen sturen, maar ik heb hem ook gebruikt om Snake te spelen. Ik kreeg de kans om een ​​nieuw bed te kiezen in het huis van mijn vader. Onze vakanties werden frequenter en onze verjaardagen werden vanaf dat moment met dubbele geschenken gevierd. “

Dochter Linda De Mol
Dochter Linda De Mol

Noa erkende later echter dat ze haar moeder af en toe onbedoeld had beschadigd. “Ze maakte elke dag groenten en papa liet ons af en toe pizza eten. Dus we antwoordden: “Nou, dat hebben we niet nodig met papa”, en dat was het einde ervan. Ik hoorde haar onlangs op de podcast van Roel van Velzen toen ik de scheiding besprak, wat ik interessant vond. Toen dacht ik bij mezelf: “Oh mijn moeder, wat een aardig ding heb je toen gedaan.”

Noa schaamt zich, net als elke andere dochter of zoon, van tijd tot tijd voor de woorden van haar moeder. Toen ik na mijn middelbare school naar Chersonissos reisde, stopte ze voorbehoedsmiddelen in mijn rugzak, wat ik later ontdekte. ‘Dat hoef je me toch niet te vertellen, hè?’ vraagt ​​Noa eerlijk.

Of de keer dat De Mol aan Anouk vertelde over de ’23 centimeter van haar mannen’, wat ze grappig vond. “Daarna voelde ik me een beetje beschaamd.” Denk je dat Linda vindt dat het te snel gaat met Noa, of dat ze het een beetje oneerlijk vindt? Onlangs verving ze Hélène Hendriks als verslaggever tijdens de Conference League, waarin ze eerder speelde. “Ja, er was een omstandigheid waarbij de persoon die aanvankelijk die wedstrijd zou leiden ziek werd.”

Dochter Linda De Mol
Dochter Linda De Mol

Toen ze een telefoontje kreeg, nam ze in paniek contact met me op en zei iets in de trant van “Mam, ze vragen me of ik dat wil doen!” Ja, nou schat, waar ben je naar op zoek?’ Ik antwoordde. Ze deed het, en ze deed het perfect. (…) Dan ontstaat toevallig zo’n situatie, zoals wanneer iemand ziek wordt… “Je zou gek zijn als je geen ja zou zeggen!”

Noa wordt vaak aangevallen omdat ze ‘de dochter van’ wordt genoemd, wat inhoudt dat alles gemakkelijker voor haar wordt. Als je leest en hoort wat ze doormaakt, begrijp je hoe moeilijk het is voor een 21-jarig meisje om in die situatie te verkeren. Maar natuurlijk heb ik dezelfde ervaring als jij. Linda heeft er wel een mening over. Linda weet daarentegen zeker dat Noa de kritiek aan zal kunnen. “Ze heeft een enorme kracht. Ze is behoorlijk intelligent en doet veel moeite.”

By Waffle

%d bloggers like this: