Spread the love

Ernst Kirchsteiger Längd:- Den svenske inredningsarkitekten Ernst Kristian Johann Kirchsteiger (född i Kroppa socken i Värmlands län (Värmland)) är en välkänd gestalt inom arkitektur och inredningsområden i Sverige. Han har presenterat en rad tv-serier, bland annat Sommartorpet och Nya Rum, samt dokumentärerna Ernst i Toscana och Sommmar med bland annat Ernst. Mellan 2000 och 2007 var han anställd på SVT och sedan 2007 är han anställd på tv-kanalen TV4.

Ernst Kirchsteiger Längd
Ernst Kirchsteiger Längd

Från 2000 till 2007 var han regissör för det svenska tv-programmet Sommartorpet, som pågick från 2000 till 2007. Från och med hösten samma år hade Kirchsteiger flyttat till TV4, där han för första gången var programledare för auktionsprogrammet First, Second, Third 2007 och 2008, även om han också har varit värd för många av sina egna shower sedan dess.

Inredningsserierna “Sommar Med Ernst” och “Jul med Ernst” är exempel på detta. I november 2012 var han och Ernst tillsammans med att grunda och publicera den första upplagan av den egna tidningen Hemma, som de så småningom lade ner 2015 efter ett decennium i näringslivet.

Ernst Kirchsteiger Längd
Ernst Kirchsteiger Längd

Erstens, Kirchsteigers far Ernst, kom ursprungligen från Österrike; han immigrerade till USA med sin mamma Edeltraud, som föddes i Polen. Efter att hans föräldrar emigrerade från England 1955 och etablerade sig i Degerfors, Sverige, tillbringade han sin barndom där med sina syskon och andra släktingar. De var båda anställda vid det närliggande järnverket vid tidpunkten för händelsen.

När det gäller hans personliga liv har Morgan hållit en hög grad av sekretess under hela sin karriär. Om vi ​​tittar på bilderna kan vi uppskatta Morgan Johanssons längd i centimeter utifrån det faktum att han verkar vara kortare än sin andra kollega.

Ernst Kirchsteiger Längd

  • Ernst Kirchsteigers höjd är 1,98 meter (6ft 4in)
  • Den svenska tv-programledaren Kirchsteiger började sin tv-karriär som inredningsarkitekt för Ikea och på julafton 2004 var han programledare för SVT:s julspecial,
  • som visades över hela världen. De senaste 16 åren har han även arbetat som kock i olika funktioner.
  • Han har haft en lång och framstående karriär som ambassadör i Filipstad sedan 2005.
  • Ernstologi, en citatbok med utvalda citat av Ernst Kirchsteigers, producerades 2006 och finns att köpa online.
  • Kirchsteigers citat har tagits med i denna samling.

Kirchsteiger är bosatt i staden Axberg, som ligger strax utanför Rebro. Han är pappa till två barn. Politiker är medlem i Svenska Humanistförbundet, som är landets största rationalistgrupp med över 4 500 medlemmar, och har suttit i organisationens verkställande utskott.

Ernst Kirchsteiger Längd
Ernst Kirchsteiger Längd

By Waffle

%d bloggers like this: