Spread the love

Familie Zark Steenrijk Straatarm;- De familie Zark komt oorspronkelijk uit Drenthe, maar omdat de auto van Daniël’s vader in 201 kapot ging, is het mogelijk dat ze deels zijn ontmoet. In de loop van een epileptische episode. Als een echte krijger behield hij zijn goede houding en deed hij al het mogelijke om weer te kunnen lopen voor zijn kinderen. Als gevolg van zijn fysieke beperkingen kan hij echter geen substantieel geld verdienen.

Familie Zark Steenrijk Straatarm
Familie Zark Steenrijk Straatarm

Er was zelfs een periode dat de familie meer schuldig was dan ze zich konden veroorloven, maar nu zijn ze tevreden met het betalen van hun schulden. Het gezin moet rondkomen van € 70 per week om verdere schulden te voorkomen.

Omdat Steenrijk berooid is, gaat hij al jaren uit van hetzelfde uitgangspunt: een rijkere familie ruilt een week van hun leven met een armere familie die veel minder te besteden heeft. Ze moeten het een paar dagen doen in een nieuw huis met een ander budget. Ondertussen krijgt het verarmde gezin een week onbezorgd leven, waarin ze kunnen genieten van alles wat ze willen. Is het waar dat geld je gelukkig kan maken?

De familie Rouw is zeer goed georganiseerd in hun dagelijks leven. Vasco’s toewijding heeft ertoe geleid dat ze in een prachtige vrijstaande villa kunnen wonen. Ondanks dat ze kleinschaliger wonen, hebben de Zarks hun appartement omgetoverd tot een comfortabel huis.

De familie Rouw heeft een aanzienlijk budget en kan voor hun beide families zorgen. Als de welgestelden en de armen elkaar na een week uit elkaar eindelijk ontmoeten, hebben ze één grote verrassing voor hen in petto: een nieuwe auto. Ondanks het feit dat geld mensen niet gelukkig maakt, kan volgens Daniel geen enkele hoeveelheid geld mensen ongelukkig maken.

Familie Zark Steenrijk Straatarm
Familie Zark Steenrijk Straatarm

Er is een groot verschil tussen de welgestelden en de armen in Nederland. Terwijl de armste 10% van de bevolking leeft van minder dan € 100 per week, kan de rijkste 10% gemakkelijk €1.500 per week uitgeven. Van geld word je toch niet gelukkig… of toch? Daarnaast werden deze week twee gezinnen in Steenrijk, Straatarm, op de proef gesteld. Dit zal deze week plaatsvinden wanneer de familie Rouw hun aparte huis zal inruilen voor het comfortabele huis van de familie Zark.

Vasco, zijn vrouw en hun twee kinderen wonen met hun hond in een bosrijke omgeving bij Emmen. Hij begon al op jonge leeftijd met het produceren van videogames en vergaarde al snel een groot fortuin. Zo verdient hij op zestienjarige leeftijd bijna 3.000 euro per maand en is zijn vermogen gegroeid tot ruim zes nullen.

Je hebt er hard voor gewerkt. Als je een optimistische kijk op het leven hebt, gaat het goed met je. Vasco was een groot voorstander van haar. Daniel was duizelig van opwinding en kon niet voorkomen dat zijn emoties over zijn gezicht stroomden. “Wauw” is het enige dat hij op dit moment weet te zeggen. Ook op Twitter kregen de acts van Vasco positieve reacties.

Familie Zark Steenrijk Straatarm
Familie Zark Steenrijk Straatarm

Een week lang in Steenrijk, Straatarm wisselen twee families van huis, financiën en levensstijl om de vraag te beantwoorden: kan geld echt gelukkig maken? Het antwoord is “ja en nee”. Ook al bevinden ze zich aan het eind van de week in heel verschillende financiële situaties, toch wordt duidelijk hoeveel ze gemeen hebben. Deze keer werden de fans getrakteerd op een zeer gedenkwaardige afsluiting.

In Nederland zijn er grote verschillen tussen welgestelden en armen. De 10% van de bevolking die van het minimumloon leeft, heeft minder dan $ 100 per week te besteden, maar de top 1% heeft meer dan $ 1.500 te besteden. Geluk daarentegen is niet met geld te koop… of toch? Daarnaast worden komende week twee gezinnen in Steenrijk, Straatarm, op de proef gesteld. Deze week vindt het plaats dat de familie Rouw hun eigen woning inruilt voor het comfortabele appartement van de familie Zark.

By Waffle

%d bloggers like this: