Spread the love

Grannen Alex Död:- När YouTube-profilen Alexander “Granne Alex” Petrovic avslöjade att han använt kokain på en fest på Rebro med Joakim Lundells bror Christoffer “Crille” Berg i början av januari var det en stor grej. I sina efterföljande skrifter hävdade Alex att han hade blivit lurad och tvingad att ta narkotikan av Crille. Alexander Falk har somnat på sin stol.

Grannen Alex Död
Grannen Alex Död

Vänner och familj sörjer förlusten av cancerkrigaren och inspiration till sociala medier. Expressen rapporterar att föräldern Thomas Falk sagt att hans son precis vände sig mot väggen och somnade. Tv-serien “Jockiboi och Jonna” med Joakim “Jockiboi” Lundell och Jonna Lundell visades på Viafree och TV3 under höstsäsongen.

Grannen Alex Död
Grannen Alex Död

Grannen Alex Död

  • Alexander Falk är dödssjuk i cancer och har bara några månader kvar att leva. En av hans fantasier är att spendera en hel dag med Joakim Lundell och Jonna Lundell.
  • Sista avsnittet av “Jockiboi & Jonna” äger rum samma dag och tittarna får följa med.
  • Säsongsavslutningen av programmet, som sänds tisdagen den 13 december, kommer att bli särskilt minnesvärd.
  • Det är då YouTube-paret träffar Alexander Falk, som är 18 år.
  • – Vi åker nu med tåg till Göteborg, där vi ska träffa Alexander.
  • Mannen i fråga har fått besked om att han inte kommer vara kvar så mycket längre. Enligt Joakim Lundell, som medverkar i avsnittet, har han lidit av cancer i tre år.
  • Alexander Falk presenterades för paret på Barncancergalan tidigare i år.

– Vi har planerat en resa till Liseberg, där vi ska delta i en mängd olika underhållande aktiviteter. Han utstrålar en vacker känsla av optimism. Han uttrycker sig alltid glatt och uttrycker aldrig missnöje med någonting. Enligt Jonna Lundell är han väl medveten om att han kommer att dö inom en snar framtid och att han inte har så lång tid kvar att leva.

Grannen Alex Död
  • Han är en fantastisk man som verkligen är modig. Han har några månader, och det kan vara så lite som en månad eller så länge som sju månader. Han har ingen aning om vad han pratar om. Men det faktum att han fortfarande är så optimistisk är verkligen jättebra. Joakim Lundell fortsätter sitt berättande.

Under dagen har trion Liseberg helt för sig själva.

– Idag har varit en av de roligaste dagarna jag har haft på länge. Vi hade hela Liseberg för oss själva, bara vi tre, och det var en väldigt magisk dag för oss. Alexander Falk beskriver sin upplevelse som “en av de trevligaste jag har haft”.

Alexander Falk, en 18-årig cancerkrigare och inspiration för sociala medier, postade sitt sista Instagram-inlägg för en vecka sedan och önskade alla ett gott nytt år.

Efter det uttryckte han sin tacksamhet för allt stöd och beskrev hur kampen mot sjukdomen har blivit hårdare.

“Tack för att du alltid finns där för mig, oavsett vad. Jag uppskattar det verkligen.” “Att du är kapabel att ge så mycket kärlek och allt till en person”, skrev han, och han fortsatte med att säga:

Grannen Alex Död
Grannen Alex Död

“Jag ska kyssa er alla ändå. Trots att jag inte är död än vet vi alla att slutet är nära, men med din hjälp kommer vi att kämpa till det bittra slutet!” Alexander somnade i sin säng på onsdagskvällen, omgiven av sin familj. Alex, å andra sidan, har utfärdat en offentlig ursäkt på sin Instagram-sida och dragit tillbaka sina tidigare anklagelser mot Crille.

Som Alex förklarar, “Jocke har bett mig att skriva detta eller snarare insisterat på att jag skriver det för att hjälpa mig att göra rätt för mig själv och ta ansvar för mina egna handlingar.” Han hävdar också att Crille aldrig har tvingat honom att använda kokain på egen hand.

“Det var mitt fria beslut, och jag kommer aldrig att kunna lägga ansvaret på någon annan!” Jag var rädd för att förlora Jocke som vän till följd av allt jag hade gjort mot honom, så jag valde att sätta Chrille på mitt ställe för att rädda mig själv när Jocke tog en så fruktansvärd vändning. “Det var helt enkelt hans bror!” skriver Alex om händelsen.

By Waffle

%d bloggers like this: