Spread the love

Greta Thunberg Ziekte; Greta is geen typisch preteen- of pubermeisje, volgens de gerenommeerde psycholoog, die bekend genoeg is om in televisieprogramma’s te verschijnen (als hijzelf). Hij noemt onder meer recente nieuwsberichten over de gezondheid van de activistische tiener. “De gedachte dat we dit kind deze beproeving aandoen, breekt mijn hart in stukken.”

Greta Thunberg Ziekte
Greta Thunberg Ziekte

Een jonge Zweedse milieuactivist spreekt wereldleiders en bedrijfsleiders aan over hun falen in de strijd tegen klimaatverandering. De Zweedse milieuactivist was de eerste die de term ‘greenwashing’ bedacht om de praktijk te beschrijven van regeringen en bedrijven die toppen houden die indrukwekkend lijken, maar weinig of niets bereiken om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

De verteller verklaarde: “Ze verdween langzaam in een duistere afgrond.” Ze verliet haar computer nadat ze het toetsenbord op het bureau had gelegd. Haar lippen waren niet langer in de positie van een glimlach. Met een schok kwam ze tot stilstand. De moeder van Malena Ernman, ook wel Malena Ernman genoemd, heeft verklaard dat haar dochter is gestopt met eten.

De pleitbezorger van milieubehoud viel in slechts twee maanden tijd 10 pond af. Een team van artsen en psychologen concludeerde dat ze zowel het Asperger-syndroom als een obsessief-compulsieve stoornis heeft.

Dit is niet het geval, ondanks het feit dat hun advertenties en PowerPoint-presentaties het laten lijken alsof het zo is. In maart van dit jaar spijbelden leerlingen van 13 tot 24 jaar in meer dan 123 landen om hun steun te betuigen voor sterkere klimaatactie en een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Vanwege een eetstoornis, het Asperger-syndroom en een voorgeschiedenis van wanhoop heeft ze hulp nodig. Als ik me niet veilig zou voelen om het voor mijn eigen kind te doen, zou ik het niet doen voor een internationaal publiek.

In een interview met Fox News beweerde de conservatieve auteur Michael Knowles dat het jonge meisje wordt uitgebuit door haar ouders en de internationale communistische beweging omdat ze ‘geestesziek’ is. Volgens de aantijgingen van Knowles is ze ‘geestelijk onwel’.

Greta Thunberg Ziekte

Tijdens het protest dat plaatsvond in Stockholm was Thunberg een van de sprekers. We hebben er niet voor gekozen om op deze planeet geboren te worden, maar toch zullen we de rest van ons leven hier doorbrengen. Onze kinderen, hun kinderen en volgende generaties zullen allemaal op dezelfde manier worden beïnvloed. Dit voldoet aan geen van onze eisen. Omdat onze toekomst op het spel staat, zullen we ons niet overgeven.

Volgens hem houden regeringen en bedrijven zich bezig met een techniek die bekend staat als ‘greenwashing’, die erin bestaat grote beweringen te doen over klimaatverandering en niets te doen om het probleem te verlichten. Dit is niet het geval, ondanks het feit dat hun smetteloze PowerPoint-presentaties en opvallende advertenties de indruk wekken van wel.

Thunberg leidt sinds augustus van het voorgaande jaar klimaatmarsen en evenementen zoals deze horen bij haar. De eerste vlag die ze tijdens haar protest zwaaide was een bescheiden gele. Ze reisde de afgelopen jaren de wereld rond om verschillende internationale leiders te ontmoeten en hen te overtuigen om actie te ondernemen tegen klimaatverandering.

Op maandag bestempelde Thunberg, de Zweedse adolescente activist, degenen die harde reacties op haar opmerking hadden getweet als “haters”. Ze overschrijden bij elke gelegenheid de grenzen om te voorkomen dat ze over klimaatverandering en de ecologische crisis praten. Ze verklaarde op Twitter: “Simpel gezegd, ik geloof dat ze ons als een bedreiging zien” en gaf haar reden.

De toespraak die Greta eerder deze week hield, die geladen was met woede en emotie, maakte een groot aantal mensen woedend, die hun ongenoegen uitten. Zelfs de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, voelde zich genoodzaakt om over het jonge kind te tweeten.

Het ontbreekt Thunberg naar mijn mening op geen enkele manier aan duidelijkheid. Naast onze zorgen over persoonlijke veiligheid, maken we ons ook zorgen om die van haar. Kinderen zullen de dupe worden van decennialange vervuiling en het verbruik van fossiele brandstoffen, wat de situatie bijzonder nijpend maakt.

Thunberg werd opgenomen tijdens het houden van de volgende toespraak tijdens een bijeenkomst in Glasgow, Zweden: “Je mag de klimaatcrisis op je schouders schuiven.” Thunberg overwon naar verluidt haar eetstoornis met de hulp van een Greenpeace-medewerker die ze ontmoette tijdens het inaugurele klimaatprotest op school.

Hij bood haar ook een kom veganistische Thaise noedelsoep aan. “Mag ik er alstublieft nog een?” vraagt ​​ze na het nemen van een hap. Greta eet nog steeds haar avondeten. Niet slechts een paar happen, maar het geheel van de portie. Haar moeder nam deze informatie op in haar biografie.

Renee Lertzman, een Amerikaanse klimaatpsycholoog, is van mening dat dit niet het geval is. Greta vindt dat zowel ‘klimaatleiderschap’ als ‘gezond verstand’ van cruciaal belang zijn. Er is geen bewijs van leiderschap dat de waarheid op een begrijpelijke manier communiceert. Greta lijkt niet irrationeel of helemaal niet bewust van de buitenwereld. Ze diende geen ander doel dan even in te vullen.

Sinds afgelopen augustus Toen ze deelnam aan haar eerste demonstratie, pleitte Thunberg voor sterkere klimaatactie, en dit moment is een voorbeeld van wie ze is. Nadat ze haar carrière als activist begon met weinig meer dan een klein geel protestvlag, neemt ze nu deel aan grootschalige milieudemonstraties en houdt ze toespraken over de hele wereld.

In een recent interview met het Australische radiostation 3AW maakte professor Carr-Gregg heel duidelijk dat hij de mens niet als de primaire oorzaak van klimaatverandering beschouwt.Volgens hem zijn de acties van de Zweedse campagnevoerder Thunberg even lovenswaardig.

Greta Thunberg Ziekte
Greta Thunberg Ziekte

Dit is precies het punt dat ik hier maak. Als we erin willen slagen onze planeet te redden, hebben we nog veel werk te doen. Volgens de auteur: “Ik sla haar ouders en de klimaatactivisten die haar schaamteloos gebruiken.”

By Waffle

%d bloggers like this: