Spread the love

Guus Meeuwis Vriendin | Guus Meeuwis (46) heeft ferm stelling genomen tegen Veronica Inside-analist René van der Gijp, die vorige week zijn verloofde, styliste Manon Meijers, vanwege haar uiterlijk en lengte nog ‘de bekeerde broer van Guus’ noemde. Manon Meijers, de vriendin van zanger Guus Meeuwis, heeft op Instagram gereageerd op uitspraken die René van der Gijp over haar heeft gedaan in de aflevering van dinsdag van de show Veronica Inside.

Guus Meeuwis Vriendin
Guus Meeuwis Vriendin

Manon Meijers is de vriendin van Guus Meeuwis. Guus Meeuwis heeft zijn vriendin Manon Meijers ten huwelijk gevraagd in een romantisch gebaar dat voor altijd zal worden herinnerd. De zangeres gaat naar Instagram om het opwindende nieuws van haar aanstaande huwelijk aan te kondigen.

Guus Meeuwis Vriendin
Guus Meeuwis Vriendin

Dan gaan we naar boven en laten we alles beneden… we beginnen een toekomst te bouwen met een klein stukje verleden. Alsjeblieft Meijers, we gaan trouwen”, vult Meeuwis aan onder de foto, waarmee hij aangeeft dat Meijers bevestigend op zijn vraag heeft geantwoord. Tijdens zijn vakantie in Portugal deed hij het voorstel. Sinds 2016 werken de zangeres en de stylist samen. Eerder dit jaar maakten ze bekend samen te gaan wonen.

Het is nog niet bekend wanneer de twee ja zullen zeggen tegen het voorstel. In zijn vorige huwelijk was Meeuwis in het huwelijk getreden met Valerie, met wie hij vier kinderen had. “De bekeerde broer van Guus Meeuwis”, beschreef Van der Gijp haar als zijnde. Meijers leek het niet erg te vinden en zei: “Ik heb een zware week gehad.” Op zondagmiddag gaat Meijers naar Instagram en uit zich zonder terughoudendheid.

“Ik kom er maar op: ik heb een zware werkweek gehad. Toen je me beledigde in je voetbalprogramma (en je had absoluut geen idee waar ik mee te maken had?), vond je het een fantastische grap.” Toen je bijna lachte, noemde je me “de bekeerde broer van Guus Meeuwis.” Je viel toen volledig door mijn lengte op de grond.” ‘2 meter 7’ was volgens Van der Gijp de minimale hoogte-eis voor Meijers.

Meijers zei zelf dat het niet haar ‘beste vleiende schot’ was. “Ik hou er niet echt van om over rode lopers te lopen, en ondanks het feit dat ik er best aantrekkelijk uit kan zien op foto’s, voel ik me niet op mijn gemak als ik omringd ben door een zwerm paparazzi-fotografen.” Verder zijn volgens Meijers de foto’s die tijdens de Buma Awards op de rode loper zijn gemaakt, waarop Van der Gijp zijn beweringen baseert, weinig vleiend.

De rode loper is niet mijn favoriete plek om te zijn, en hoewel ik meer dan aangenaam ben op foto’s, voel ik me niet op mijn gemak als ik omringd ben door een horde paparazzi-fotografen voor mijn neus. (..) Hoe dan ook, mijn man heeft een gunstige prijs kunnen bedingen, waardoor ik eigenlijk in de steigers ben gestapt”, vertelt de kapper. Ze spreekt haar bewondering uit voor Meeuwis en waardeert het dat hij “genoeg vertrouwen heeft om te gaan over haar lengte” zonder minder macho te lijken.’

Guus Meeuwis Vriendin
Guus Meeuwis Vriendin

Ten slotte pakt Meijer de voetbalcommentator nog een keer rechtstreeks aan: ,,U zegt vaak in de media (..) dat niemand echt iets over uw mening mag zeggen… Dat is in ons huwelijk niet het geval, meneer Gijp, en daar zijn we erg dankbaar voor.”

Meijers stelt dat zij aanwezig was bij de Buma Awards ter ondersteuning van haar Guus. “Mijn echtgenoot kreeg een fantastische beloning.” “Als gevolg daarvan merkte ik dat ik praktisch aan het werk was op steigers.” ze zegt. Ondanks mijn kleine gestalte (ik ben slechts 1,80 meter), draag ik absoluut graag stiletto’s.

“Ik ben een beetje geïrriteerd! Iedereen is welkom om mijn mening te geven, maar dit was echt lelijk, smerig en pesten”, zei Meeuwis. Van der Gijps, zo stelt hij, is een belediging voor het niveau van het secundair en zelfs het basisonderwijs.

By Waffle

%d bloggers like this: