Spread the love

Henriëtte Koetschruiter Leeftijd;- Rob de Nijs heeft tijdens de hoorzitting aangegeven dat hij de beelden met Koetschruiter heeft gemaakt, aldus Fulco Blokhuis, de advocaat van Meuldijk, die woensdag onthulde dat Rob de Nijs heeft toegegeven de foto’s met Koetschruiter te hebben gemaakt.

Henriëtte Koetschruiter Leeftijd
Henriëtte Koetschruiter Leeftijd

De Nijs heeft al gezegd dat hij bij al zijn handelingen alleen handelde. Om aan te tonen dat de leefomstandigheden van zijn autistische zoon Yoshi in het huis van zijn ex-vrouw erbarmelijk zouden zijn, vroeg hij om het maken van de foto’s.

Rob de Nijs heeft in het verleden gesproken over muziek, over de geneugten van het leven, over ouderschap en over liefde, maar de laatste jaren ontkomt hij er niet aan om een ​​bijkomend onderwerp ter sprake te brengen: ouder worden. ,,Natuurlijk, het helpt me te ontspannen, maar ik kan de gedachte niet verdragen dezelfde impulsen en verlangens te hebben als toen ik jonger en roekelozer was.

Aan de andere kant heeft 75 de 55 vervangen als het nieuwe normaal. Toen ik begon in mijn professionele leven, geloofde ik dat mijn vader een oudere man was sinds hij 36 jaar oud was. Ik redeneerde dat tegen de tijd dat ik die leeftijd zou bereiken, het voor mij te laat zou zijn om nog iets te doen.

Het verstrijken van de tijd heeft anders uitgewezen. Ik ben er nog, en het lijkt alsof ik nog ver verwijderd ben van mijn geplande pensioen. “Ik hoop dat mijn muziek nog lang een impact op mensen zal hebben.”

Henriëtte Koetschruiter Leeftijd
Henriëtte Koetschruiter Leeftijd

Toen hij werd geboren, waren zijn vader en moeder allebei 86 jaar oud en waren ze in 2001 en 2002 binnen enkele maanden na elkaar overleden. Leeftijden die voldoende zijn, maar beter hadden gekund. Zoals de zanger opmerkt, “is het nu bijna jong ”, leert hij nog steeds hoe hij zichzelf kan stoppen.

Absoluut. Daarom ben ik altijd een huismus. Daar kan mij niets overkomen. Jet (vrouw van De Nijs, Henriette, red.) doet de boodschappen. Ik zit binnen op de bank. In de maand maart was ik exclusief aan het opnemen voor het album.

Dat album komt vrijdag uit. Het album bevat nummers van zijn frequente lieddichter en ex-vrouw Belinda Meuldijk, maar het bevat ook nummers van onder meer Blf-vocalisten Paskal Jakobsen, Boudewijn de Groot en Daniil Lohues. Tegelijkertijd vindt de publicatie van een boek met interviews met de collega’s van De Nijs plaats. Zowel de cd als het boek hebben dezelfde titel. Het is een mooie ervaring geweest.

De Nijs treedt al meer dan 55 jaar op, maar toen zijn nieuwe cd uitkwam, overviel hem een ​​kinderlijke koorts en werd hij weer een klein kind. “Dat gevoel van onbehagen bestaat nog steeds. Wat denk je dat het wordt? Hoe zien de voor- en achterkant eruit? Met de teksten natuurlijk. Wat zal de reactie van het grote publiek zijn? “Je kunt de glans voelen”, zegt hij. zegt met een grijns. Het album, getiteld “Not for the Final Time”, gaat over verlies en verlangen.

Henriëtte Koetschruiter Leeftijd
Henriëtte Koetschruiter Leeftijd

Blokhuis meldt dat de partijen nu rond een tafel zitten en proberen de situatie op te lossen zonder tussenkomst van een rechtbank. Mijn klant beschouwt het als het meest cruciale dat de waarheid aan de oppervlakte komt. “De schade is slechts bijkomstig.” Een vertegenwoordiger van De Nijs was woensdag niet bereikbaar voor commentaar.

By Waffle

%d bloggers like this: