Spread the love

Jacomien Urk Leeftijd;- Op televisie zal Albert Snoek (37) de komende weken flink te zien zijn: de Urker barman is te zien in de spelshow ‘De Alleskunners Vips’ en zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van het realityprogramma ‘Urk!’ op SBS6 vanaf volgende week. “Ik had grote twijfels of ik wel op televisie wilde, maar ik geniet er allemaal van.”

Jacomien Urk Leeftijd
Jacomien Urk Leeftijd

In de meest recente aflevering van Urk! was het tijd voor serieuze debatten in de kookhoek. Jacomien geloofde dat haar bestaan ​​als heterovrouw normaal was, maar Fred vond haar verklaring beledigend.

Terwijl ze potten vulden, raakten Fred en Jacomien in gesprek over Ap, die aan Fred onthulde dat hij liever hetero dan homo was geweest. Jacomien was zich terdege bewust van de situatie. ‘Is het niet zo dat alles een stuk eenvoudiger wordt?’

De eb en vloed van de bevolking van het voormalige eiland Urk zijn hier gedocumenteerd. Op de een of andere manier consumeert het televisiepubliek dit. Daardoor gaat de realityserie URK dinsdag om 20.00 uur zijn vierde seizoen in première op SBS6. Uiteraard in het gezelschap van Teun Föhn.

Het is iets waar de mensen op Urk af en toe de draak mee steken. Iedereen is geïnteresseerd in hoe ver ik ben gevorderd. Dat is iets wat ik gewoon niet kan uitdrukken. Teun vraagt ​​vaak of ik hem ergens mee kan helpen, en hij heeft me zelfs gevraagd om een ​​foto of een lamp voor hem op te hangen. Een scène als deze kwam ook in de serie voor. Mijn credo is altijd geweest dat ik tot alles in staat ben. Je begrijpt tenslotte niet hoeveel je niet weet totdat je het probeert. “

Jacomien Urk Leeftijd
Jacomien Urk Leeftijd

“Ik had grote twijfels of ik wel op televisie wilde. Dan heeft iedereen een sterk beeld van je karakter. Aan de andere kant ben ik bij een groot aantal individuen op Urk al bekend en daardoor heeft iedereen heeft een mening over mij gevormd. Een van de redenen waarom ik ja zei, was dat mijn bar, “De Ommele”, enige aandacht zou krijgen. Ik heb nooit ongunstige feedback ontvangen nadat ik op televisie was verschenen. Het is momenteel een populaire toeristische bestemming Ik moet minimaal vijf keer per dag op de foto om aan de eisen te voldoen. Bij Teun zijn dat ongeveer 20 foto’s.”

Ja, in hoofdletters en met een uitroepteken. Zeker, het lijkt tegenwoordig het geval te zijn met televisieprogramma’s. Een van de plaatselijke kappers moet echter een van de hoofdpersonen zijn in URK!, dat in hoofdletters met een uitroepteken is geschreven. Het kleurrijke individu heet Teun Föhn. Veel (televisie)kijkers vinden hem een ​​geweldig mens.

Al met al is er niets tegen mensen als de tweelingzusjes Gerda en Mathilde (die zich voorbereiden op een bruiloft) en visser Tony (die met zijn vrouw Derrekien een heel eind van het centrum vandaan is komen wonen). Metro zou contact moeten opnemen met iedereen die de fantastische naam Teun Föhn heeft gekozen voor zichzelf en zijn haarbedrijf.

Jacomien Urk Leeftijd
Jacomien Urk Leeftijd

Fred was een beetje verrast door de vanzelfsprekendheid van de situatie. “Normaal? Daar hoor je meer van. “Kun je me vertellen wat normaal is?” Feit is, dat is wat anderen ervan hebben gemaakt, en wij homoseksuelen moeten dat accepteren.

Jacomien Urk Leeftijd

By Waffle

%d bloggers like this: