Spread the love

Jenny Strömstedt Barn:- Jenny har redan tre döttrar: Vanna, 16; Kitty, 19; och Mika, 19. Hon är mamma till Vanna, Kitty och Mika. Kitty Ostergren är den yngsta av Vanna Ostergrens tre barn, de andra två är Mika och Kitty, som också är skådespelerskor. Jenny har redan tre barn: Vanna, 16; Kitty, 19; och Mika, också 19. Jenny är mamma till tre flickor. Jenny är mamma till Vanna och Kitty, som båda adopterades.

Jenny Strömstedt Barn
Jenny Strömstedt Barn

Hon gifte sig med sin första make när hon var bara 23 år gammal, och det gjorde hon med sin exman, Fredrik Stergren, som hon skilde sig med 2011. Jenni är programledare för TV4 och har varit gift två gånger tidigare. När paret bestämde sig för att skiljas hade det gått 13 år sedan de var gifta och hade uppfostrat tre barn som en familj tillsammans. Jennys egna barn, samt bonusdottern Maja Strömstedt, fanns i publiken för att heja fram henne under hennes medverkan i Let’s Dance 2015.

Ett antal gånger under åren har de delat rampljuset med sin mamma på utflykter på röda mattan, inklusive en där de var tvillingar. Jennys uppskattning för att precis ha fött tvillingar uttrycktes i ett Instagrammeddelande som lades ut tidigare i år på Jennys Instagramkonto.

Jenny Strömstedt Barn
Jenny Strömstedt Barn

Kitty och Mika är nu nitton år gamla och till skillnad från sin mamma och bonuspappa Niklas har de valt att hålla sig utanför rampljuset. Kitty och Mika är inte kända för att vara i allmänhetens ögon på en konsekvent basis. Förra året var premiären av The Witches of Eastwick i slutet av året och Mika var där som en överraskningsgäst för att följa med sin mamma.

Ett antal gånger på sin mammas Instagramkonto har Mika och Kitty blivit fotograferade. Mika har ett personligt Instagramkonto, där hon regelbundet publicerar bilder på sig själv och sin syster. Precis som Mika har Kitty inte varit på röda mattan de senaste åren, vilket kan ses på bilden ovan på de två.

I Sverige är Jenni Strömstedt och hennes man Niklas Strömstedt ett av de mest kända kändisparen. Jenny Strömstedt är 47 år och hennes man, Niklas Strömstedt, är 61. De har varit gifta sedan 2007. Under sitt tv-program, Tillsammans med Strömstedt, kan de öppet diskutera sin relation samt besöka andra kända par, som de intervjuar om sina egna romantiska relationer.

Jenny och Niklas hade i skrivande stund varit gifta i nio år. Efter att de båda flyttat till samma plats och börjat köpa sitt kaffe från samma kafé blev de bekanta. Det var så de träffades första gången. När de först träffades hade ingen av dem något minne av tidigare relationer med den andra.

Jenny Strömstedt Barn
Jenny Strömstedt Barn

By Waffle

%d bloggers like this: