Spread the love

Josefin Bouveng Föräldrar;- En av de mest talangfulla spelarna i Women’s Crowns-laget, Josefin Bouveng, är planerad att tävla i de matcher som är planerade att äga rum i Peking nästa månad. Dessa spel är en del av den olympiska tävlingen som äger rum vart fjärde år.

Josefin Bouveng Föräldrar
Josefin Bouveng Föräldrar

När Bouveng var yngre och fortfarande spelade aktivt för Wings HC Arlanda-truppen var han med i Wings pojkjuniorlag. Detta var på den tiden som Wings hade sin bas på Arlanda.

Inför föregående säsongsstart träffade Brynas en överenskommelse om att få tjänster av Josefin Bouveng, som senast hade setts spela för Djurgrden. Denna transaktion gjorde att Brynas kunde förvärva Josefin Bouveng innan föregående säsongsstart.

Men efter att den pågående säsongen i SDHL är över kommer toppspelaren, som nu är 20 år gammal, inte längre att delta i några spelade matcher i ligan. Han planerar att kliva av sin position i ligan.

Brynas har nu bekräftat att Josefin Bouveng lämnar klubben i slutet av innevarande säsong för att påbörja sina studier och fortsätta spela hockey på University of Minnesota i höst. Bouvengs avgång från klubben kommer att ske i slutet av den pågående säsongen. Efter att ha hört om Brynas avsikter, kom Bouveng till denna slutsats och fattade detta beslut.

Innan hon attraherades av Gävle hade hon gjort totalt tolv poäng i säsongens DIF-matcher, men ända sedan hon kom till Brynas har hon varit på en poängriv. Hon har gjort totalt tjugofyra poäng i DIF-matcherna den här säsongen. Hon hade totalt tolv poäng under bältet innan hon gav efter för frestelsen till Gävle.

Sedan hon började spela för Brynas 2020 har Josefin Bouveng etablerat sig som en av de farligaste offensiva spelarna i SDHL. Hon är nu delad på första plats i denna kategori. Det är allmänt överens om att hon är en av de bästa spelarna i denna kategori för tillfället.

Det har slagits fast från klubbens sida att spelaren, som fyller 20 år senare i år, inte kommer att återvända till Brynas efter avslutad säsong.

Hon har behållit sin ställning som en av de mest produktiva offensiva spelarna i SDHL den här säsongen, vilket framgår av det faktum att hon just nu har 17 mål och 36 poäng på bara 21 spelade matcher. Detta visas av det faktum att hon har deltagit i bara 21 matcher.

En betydande förlust för Brynas, då Bouveng inte bara var en av de viktigaste spelarna i truppen, utan även en av de mest talangfulla svenska spelarna i hela SDHL. Detta är ett stort bakslag för Brynas organisation. Brynas har fått en rejäl smäll till följd av att han tappat Bouveng.

Efter det ögonblicket var Bouveng helt ostoppbar för Brynas, då han gjorde 13 (!) mål och 18 poäng under loppet av sju matcher för laget. När Brynas tävlade i SM året innan gjorde hon 24 mål och 47 poäng på totalt 36 matcher, inklusive både grundserien och slutspelet. Detta hjälpte henne att vinna silvermedaljen. Bouveng samlade poäng både under grundserien och efter säsongen. Bouveng samlade poäng både under grundserien och efter säsongen.

Hon kunde avancera sin karriär och börja spela i SDHL efter att ha nått en överenskommelse med Djurgardens IF Hockey 2017 och fått den möjligheten. Hon debuterade i SDHL året innan, då hon deltog i samtliga 33 matcher och gjorde 12 poäng totalt.

Säsongen efter spelade hon i alla 27 av sitt lags matcher och gjorde 26 poäng, vilket var flest poäng någon spelare under 18 år fick i SDHL. Under den säsongen satte hon ett nytt serierekord för flest gjorda poäng. Utöver det etablerade hon ett nytt riktmärke för flest poäng som någonsin registrerats av en spelare i SDHL.

Hennes poängproduktion sjönk hela vägen till 12 för säsongen 2019-20, trots att hon toppade hela ligan i % för hela säsongen. Hennes nya poäng var magra 12 av 20 möjliga.

Hon hade planerat att flytta till USA för att gå på Princeton University och spela i damishockeyprogrammet för Princeton Tigers från och med säsongen 2020-21, men hon var tvungen att skjuta upp sina planer på grund av covid-19-epidemin .

Hon förbereder nu för att flytta till USA för att spela collegebasket med Princeton Tigers för säsongen 2022-2023. Hon kom till insikten att hon till SDHL säsongen 2020–2021 skulle trivas mer om hon fick spela för Brynas IF i Sverige snarare än i USA.

Bouveng var knappt 14 år när hon fick sin första möjlighet att tävla professionellt, och det var med den svenska U18-truppen. Hon var med i laget som tog förstaplatsen i damernas ishockeykategori vid ungdoms-OS 2016, och hon har deltagit i alla tre damernas under-18 världsmästerskap arrangerade av IIHF. Vid ungdoms-OS 2016 var hon en avgörande bidragsgivare till segern för sitt lag i damernas ishockeyturnering.

Bouveng erbjöds en plats i den svenska olympiska hockeytruppen den 19 januari 2022 och han uttryckte sin tacksamhet för möjligheten. Detta gjordes för att han skulle kunna delta i de olympiska spelen som kommer att arrangeras i Kina 2022.

Josefin Bouveng Föräldrar

Hon tillkännagav den 24 januari 2022 att hon kommer att börja studera vid University of Minnesota från och med läsåret 2022-2023 och att medan hon är där kommer hon att vara en del av University of Minnesotas damishockeylag som tävlar i NCAA.

Hon har gjort avsevärda förbättringar samtidigt som hon kämpat i den kedja som anses vara den svåraste i ligan tillsammans med stjärnorna Lara Stalder och Katerina Mrazova, som ligger etta respektive tvåa i poängligan. Detta har varit en mycket viktig komponent för att avgöra hur väl hon har presterat fram till denna punkt.

Josefin Bouveng syskon

Hon förklarar också det unika samarbete som hon har med före detta friidrottsstjärnorna Carolina Klüft och Patrik Klüft, som hon båda träffade i Djurgaarden genom en gemensam bekant. I Djurgården blev hon bekant med paret Klüft. Hon har en tät relation med sunt förnuft.

Ishockeystjärnan som gick fram till Carolina Klüft för två år sedan och tiggde om ett handslag fick inget annat än uppskattning av Carolina Klüft. Hon uppnår detta mål genom att skänka en överdriven mängd beröm och beundran över målindividen.

Hon är en idrottare som är ödmjuk, fokuserad på sina mål och fast besluten att nå framgång, trots att hon anstränger sig mycket. Arbetet med att presentera situationen är det som får största fokus, energi och uppmärksamhet från Josefin, som tar fullt ansvar för hela omständigheten.

Både vad gäller ens fysiska förmågor såväl som ens mänsklighet. Båda är viktiga. Båda dessa är ganska betydande. Enligt vad hon har delat med oss ​​är Patrik och jag både överlyckliga och tacksamma över att vi fick chansen att vara en del av det hon har gått igenom.

Klüft har angett att deras mål med Bouveng är att skapa en förbindelse med henne och ge henne hjälp i de områden där hon behöver hjälp.

Josefin kunde slå sin egen väg framåt och fortsätta på egen hand efter att ha fått hjälp av oss, vilket gjorde det möjligt för henne att göra det självständigt. Att upprätthålla en öppen kommunikationslinje med klubben är naturligtvis det mest effektiva sättet att arbeta för att uppnå detta mål. För oss är det en absolut nödvändighet att de som aktivt deltar ligger i framkant.

Det har också visat sig vara ganska fördelaktigt att ha Patrik ombord som tränare, särskilt när man tar hänsyn till hur lång tid han har arbetat i den egenskapen.

Känner du att du kan avgöra om den skiljer sig från Djurgården nu när du har en jämförelsepunkt att använda?

På grund av det faktum att varje företag

Det skulle vara meningslöst för mig att försöka jämföra de olika föreningarnas förfaranden eftersom varje organisation har sitt eget sätt att bedriva verksamhet; därför kommer jag inte att göra det. Det enda jag kan säga om Brynas är att jag besökte skolan innan jag gick på gymnasiet för att observera.

Angående det ämnet är det allt jag har att säga. Som en direkt konsekvens av detta blev organisationen som omgav damlaget inte densamma som vad den skulle bli för gymnasiets hockeylag och som en direkt följd av detta tog jag väldigt snabbt beslutet att jag inte skulle ta del i det.

Josefin Bouveng Föräldrar
Josefin Bouveng Föräldrar

När jag valde att inte åka till USA gick jag från att höra det från andra till att höra det från min egen mun nu när jag är i den här situationen. Mina observationer under de senaste åren har gjort det mycket tydligt för mig att Brynas har upplevt en betydande expansion som organisation.

By Waffle

%d bloggers like this: