Spread the love

Kvinna Hittad Död:- En kropp har upptäckts vid Bökeberg som ligger norr om Svedala. Enligt Sydsvenskan har polisen de senaste dagarna genomfört sökinsatser i Bökeberg i jakt på en 32-årig Malmökvinna som varit försvunnen sedan september. Redan på fredagskvällen tog polisen av ett vidsträckt område av skogsområdet vid Bökeberg i närheten av Yddingesjön, men de förblev mamma om vad de letade efter i regionen.

Kvinna Hittad Död
Kvinna Hittad Död

På lördagen fortsatte polisen sina sökinsatser med hjälp av drönare, helikoptrar, hundar och till och med tekniker i processen att hitta de misstänkta. Enligt uppgifter från Sydsvenskan har 32-åringen som varit försvunnen sedan september upptäckts död.

Kvinna Hittad Död
Kvinna Hittad Död

Kvinna Hittad Död

  • Under två dagar under fredagen och lördagen utforskade polisen ett skogsområde nära Bökeberg och upptäckte kvarlevorna av damen.
  • Polisen har bekräftat att en död individ har upptäckts på platsen, enligt ett pressmeddelande.
  • Polisen meddelade på eftermiddagen att en avliden person upptäckts. Enligt poliskällor som pratat med Sydsvenskan är det damen som försvann i september som det är fråga om.
  • Någon aspekt av ärendet som polisen inte vill diskutera och som generellt är mycket förtegen kring ärendet
  • Identiteten på den försvunna damen i 30-årsåldern kan inte bekräftas i nuläget. Vi har kommit till platsen och har inlett en utredning, enligt Rickard Lundqvist, presstalesman på polisen, som pratat med SVT Nyheter Skne.
  • En kvinna i 40-årsåldern anmäldes försvunnen efter att ha misslyckats med att återvända till sin arbetsplats.
  • Kroppen av en avliden person upptäcktes idag i en lägenhet och polisen tror att det är den försvunna damen.
  • En person har anhållits misstänkt för mord. Det har gått några dagar sedan polisen inledde sin utredning om försvinnandet av en dam i Falköping.

Efter att ha uteblivit på jobbet under lördagen och söndagen anmäldes damen, som är i 40-årsåldern, försvunnen under söndagen. En avliden dam upptäcktes idag i en lägenhet i Falköpings centrum.

Det är med största sannolikhet damen som har försvunnit, enligt Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i västra område väst. Kvinnans familj har underrättats om var hon befinner sig.

Situationen började som ett försvinnande, men under hela arbetets gång har en förundersökning om brottet inletts och genomförts parallellt, förklarar Anna Göransson.

Förundersökningen pågår just nu under ämnet mord. En person har anhållits misstänkt för mord. Polisen kan i nuläget inte dela med sig av någon ytterligare information om den person som har gripits.

Kvinna Hittad Död
Kvinna Hittad Död

Det är en åklagare anlitad, och vi kanske kan ge ytterligare information om fallet i morgon, förklarar Anna Göransson. Den döda personens kropp upptäcktes på samma plats där polisen har spärrat av sedan i går. Polisen kan däremot inte bekräfta att det är den försvunna damen.

Möjligheten till vad som helst är inte utesluten och vi kommer givetvis att undersöka vem individen är. Det planeras att genomföra ett rättsmedicinskt test som kommer att vara kritiskt både vad gäller identifiering och för att upptäcka hur individen avlidit, om det är möjligt, enligt polisens presstalesperson Rickard Lundqvist, som pratat med TT.

By Waffle

%d bloggers like this: