Spread the love

Luuk Dresen doodsoorzaak – Het nieuws dat Westwood Luuk Dresen, een in Amsterdam gevestigde presentator en producer, had verloren, kwam zondag als een “mokerslag” voor het bedrijf. Dit was het bericht dat door de club op sociale media werd geplaatst.

Luuk Dresen doodsoorzaak
Luuk Dresen doodsoorzaak

Lieke Augustijn, tevens collega van Luuk, en Luuk hebben samen de podcast Lekker Lullen ontwikkeld. In de meest recente aflevering, die de dag na het overlijden van de acteur debuteerde, gaat hij uitgebreid in op zijn gevoelens van verlies.

Om je de waarheid te zeggen, de afgelopen week was op geen enkele manier leuk voor me. Mijn huidige situatie belooft weinig goeds voor de toekomst.

Op dat moment kreeg AT5 van Manager Cyriel Marijnissen te horen dat Dresen was overleden als gevolg van een ongeval in zijn woonplaats. ‘Ik kan het gewoon niet geloven; alles stopt voor jou ineens, en ik weet niet eens waar ik moet beginnen om het te begrijpen.’ “Ik kan het gewoon niet geloven; alles stopt ineens voor jou.”

Luuk Dresen was geïnteresseerd in een breed scala aan onderwerpen en had de hand in een aantal verschillende beroepen, waaronder die van radio-dj, tv-presentator, ontwerper van videogames, amateurkok, natuurkundige en Lego-liefhebber.

Volgens een van Dresens goede vrienden, Mees van der Velde, had Dresen veel plezier bij het filmen van de YouTube-miniserie Lief met Luuk, waarin hij een aantal verdienstelijke personen verraste.

Ondanks dat Hidde graag naar die serie kijkt, “heeft hij dat helemaal alleen gedaan.” Hoewel het niet altijd gemakkelijk te identificeren was, was de echtheid van wat hij deed altijd duidelijk. De onderneming die hij wilde voltooien, mislukte.

Dresen maakte altijd tijd om met zijn goede vrienden om te gaan, ook al had hij veel werk en creatieve projecten te doen:

Noortje Stolk, Dresens vriend en partner voor het leven, voegt er grijnzend aan toe: “Dan zou hij tot vrijdagavond tien uur monteren en dan zou hij gewoon naar de kroeg komen.”

Wauw, ik ben onder de indruk van hoe energiek je bent! In de bar begon hij ook rond te springen.

Dresen creëerde en produceerde shows voor SBS6, AT5 (De Nacht Van en recentelijk Political Games), zijn eigen YouTube-kanaal met meer dan 400.000 abonnees en de populaire podcast Lekker Lullen, die hij samen met Lieke Augustijn presenteerde. Deze zijn allemaal te vinden op YouTube.

Hoewel Augustijn en hun andere goede vrienden die vandaag naar het oude huis van Dresen kwamen troost vinden bij elkaar na zijn overlijden, kan geen van hen geloven dat hun beste vriend niet meer bij hen is.

Verschillende invloedrijke mensen in Nederland, zoals tv-presentator Chantal Janzen, hebben hun gedachten over zijn overlijden gedeeld: “Extreem onaangenaam en wreed. Beste Luuk, ik hoop dat het leven je goed behandelt.

Een groot aantal bekende mensen wordt overmand door een gevoel van hulpeloosheid. “Beste Luuk, wat een verbazingwekkend aantal dierbaren zul je achterlaten met een enorm verlies, want ik neem aan dat er zovelen van je hielden”, schreef een van hen.

“Je was echt gemeen en gewelddadig, en ik zal je charmante glimlach en optimistische houding nooit vergeten”, zegt Janzen, Chantal. “Je bent tenslotte nog jong met 27.”

Op dat moment vernam AT5 het vreselijke nieuws van zijn manager, Cyriel Marijnissen, dat hun jonge creatieveling bij een ongeluk was vermoord. Dit was een zeer verontrustende ontwikkeling. John Sculley, CEO en mede-oprichter van At5, zei: “Ik kan het gewoon niet geloven. Je leven komt in één klap tot stilstand. Ik kan het nauwelijks bevatten.” “Zoals hij het zegt,

De dood van Dresen heeft de reflectie opgeroepen van een groot aantal bekende mensen, zoals Chantal Janzen, de redacteur van een publicatie die hem vorig jaar eerde als “Mediatalent van het Jaar”, die zei: “Oh lieve Luuk , we zullen je heel erg missen.”

We willen de familie laten weten dat we onze oprechte deelneming betuigen en dat iedereen die Luuk kende van hem hield. Wat een lol hadden we samen. Er zal een vacuüm in mijn leven zijn zonder jou, vriend. Wat een lol hadden we samen. hoeveel plezier we samen hadden.

Zijn Instagram-feed brak het nieuws van zijn vertrek vanmorgen in de kleine uurtjes met een foto van Dresen en de verklaring “Luuk was ongelooflijk creatief en vol ideeën en dromen.” Omdat hij er was voor mensen wanneer ze hem nodig hadden, zo zullen we hem altijd herinneren.

Wat betekent dit? Ik zag dit meisje, en we hadden een behoorlijk gepassioneerde relatie, maar ze maakte eerder deze week een einde aan de dingen met mij, en als gevolg daarvan voel ik me nu behoorlijk uitgeput.

De activiteiten op zaterdag zouden van start gaan, waarbij Dresen de eerste DJ van het festival zou zijn die op het hoofdpodium zou optreden en de andere podia van het evenement zou hosten.

Luuk Dresen doodsoorzaak
Luuk Dresen doodsoorzaak

In de woorden van Westwood, een mokerslag, was de vroegtijdige dood van Dresen ‘een onverklaarbare boodschap’. Dresen, die 27 jaar oud was, is zondag overleden als gevolg van een droevig ongeval.

Luuk Dresen doodsoorzaak

By Waffle

%d bloggers like this: