Spread the love

Maxim Hartman Zoon Verloren;- Toen Olcay Gulsen (41) en Maxim Hartman (42) eind november 2018 aan het daten waren, ging het voor beiden (58) gruwelijk mis. Dionne Stax (36) was nieuwslezeres toen Maxim Hartman in een talkshow minachtende opmerkingen maakte over haar jurk. RTL Boulevard was het toneel van het incident. Daarna liep het uit de hand en liep het niet zoals gepland.

Maxim Hartman Zoon Verloren
Maxim Hartman Zoon Verloren

De ergste nachtmerrie van een ouder kwam vorig jaar uit voor Maxim Hartman (57), toen hij zijn kind verloor. Hij hield er al lang zijn mond over, tot op dit moment. Voor het eerst bespreken presentator en acteur de traumatische gebeurtenis en hoe zij omgaan met het ongelukkige scenario van het verhaal.

Dit is de eerste keer dat Maxim in het openbaar spreekt over zijn tragische verlies voor het weekblad Story. Hij beweert onder meer dat hij volkomen nuchter is, tot zijn eigen verbazing. De ervaring voor andere individuen zal, daar ben ik zeker van, compleet anders zijn, aangezien het niet alleen iets is om te ervaren.

Maxim zelf is verbijsterd door het fenomeen: “Ook ik sta er soms perplex van.” Is dit iets dat altijd gebeurt? In feite zou ik op dit punt volledig hersteld moeten zijn van tyfus. “Dat ben ik niet, en ik heb geen idee waarom”, vervolgt hij. Elk van deze dingen is mijn eigen ervaring. Toch geloof ik in het personage.

Maxim Hartman Zoon Verloren
Maxim Hartman Zoon Verloren

Ze beschouwde zichzelf altijd als een onkwetsbaar persoon; het hebben van kinderen veranderde echter haar perceptie van haar onkwetsbaarheid aanzienlijk. Mocht er iets met uw kinderen gebeuren, in het geval dat iemand anders uw kinderen iets aandoet, kunt u ze nog steeds in tweeën splitsen met een bijl. Maar als het om leukemie gaat, tot wie wendt u zich dan voor advies? Het is op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Hij wordt door de presentator omschreven als een “extreme overlever”. Ik schakel over naar een andere modus als iets mij schade berokkent. Dat is niet iets waar ik bijzonder trots op ben; het gaat me gewoon gemakkelijk af in bepaalde situaties. Het was een meevaller.

Toen Maxim voor het eerst werd geïntroduceerd, noemde Olcay hem een ​​’vervelend persoon’. “De laatste keer dat ik hem zag, vertelde hij me dat ik “lelijk zonder make-up” was. In 2018 zei ze: “Hij komt met de meest vrouwenhatende dingen uit het niets.” Tegen de tijd dat Maxim bij Boulevard’s bureau arriveerde en een verontschuldiging van Olcay eiste, was het spel feitelijk afgelopen.

Maxim Hartman Zoon Verloren
Maxim Hartman Zoon Verloren

Het lijkt erop dat er een dramatische gebeurtenis heeft plaatsgevonden in het leven van tv-rebel Maxim Hartman, ondanks de oorverdovende stilte. Vorig jaar overleed zijn zoon (33) aan de gevolgen van leukemie. Het resultaat was een belangrijke gebeurtenis en een verschrikkelijke tragedie. Toen hij met Story sprak over de gebeurtenissen van het voorgaande jaar, leek Maxim in een goed humeur te zijn. Volgens hem “kan ik er gemakkelijk van uitgaan dat het voor andere mensen heel anders is”, omdat “het niet alleen iets is om te ervaren.”

By Waffle

%d bloggers like this: