Spread the love

Michael Vanthourenhout Familie;- Michael Vanthourenhout (geboren 10 december 1993 in Brugge, België) is een Belgische wielrenner uit de regio Wingene. Naast broer van Dieter Vanthourenhout is hij ook een verre verwant van Sven Vanthourenhout. Sinds de eerste dag van januari 2014 rijdt hij voor de Sunweb-Napoleon Games-ploeg.

Michael Vanthourenhout Familie
Michael Vanthourenhout Familie

In de jaren 2019 en 2020 is zijn vermogen dramatisch gestegen. Dus, wat is het vermogen van Michael Vanthourenhout, die 27 jaar oud is en in Nederland woont? Het grootste deel van het vermogen van Michael Vanthourenhout komt van zijn prestaties als professionele wielrenner.

Hij komt oorspronkelijk uit België. We hebben het vermogen, geld, salaris, inkomen en vermogen van Michael Vanthourenhout berekend op basis van openbaar beschikbare informatie.

Het korte interview eindigt met de bevestiging van Vanthourenhout dat “dit iets buitengewoon opmerkelijks is”. “Ik had er vanaf het begin vertrouwen in. Toen ik ontdekte dat Toon Aerts informatie lekte, werd ik nog zekerder. Ik had de indruk dat Pidcock sterker zou zijn, maar met de steun van dat publiek was ik Ik kon mijn vertrouwen behouden. Ik zag dat hij tegen het einde van de wedstrijd wat harder werd.”

Inderdaad. De voorzet van Vanthourenhout was technisch ontegensprekelijk goed. “Ik geloof dat dit de belangrijkste triomf van mijn professionele carrière is. Ik kwam steeds dichter bij de rand van de steile hellingen en lastige stukken. Aan de andere kant gingen de anderen tot het uiterste.”

Ook werd door Vanthourenhout aangegeven dat er familiale situaties waren die ertoe bijdroegen dat de situatie nog emotioneler werd. Als gevolg daarvan droeg hij de triomf op aan zijn familie, die nu een moeilijke tijd doormaakt. Daarnaast wil ik iedereen bedanken die mij is voorgegaan, en dat is een aanzienlijk aantal individuen.”

In het trainingsteam Boxx van Christoph Roodhooft zat onder meer Michael Vanthourenhout, die voor hen reed in de juniorenklasse. Sinds 2012 rijdt hij voor BKCP-Powerplus. Hij stond tot eind 2017 onder contract bij de club en hij en de club waren overeengekomen dat hij in 2015 prof zou worden.

Na het verbreken van zijn contract in november 2013 trad hij toe tot Sunweb-Napoleon Games, voor wie hij de rijinstructeur vanaf 2014. De beloften zouden de eerste zes maanden van zijn profcontract, dat prompt aan hem werd toegekend, bij hem blijven rijden.

Volgens de toezeggingen was hij een jaar later, in 2015, in Tabor of de wereld. Vanthourenhout won zijn eerste professionele wedstrijd in Ardooie in oktober 2014 en markeerde het begin van zijn professionele carrière.

Michael Vanthourenhout Familie
Michael Vanthourenhout Familie

Vanthourenhout won het EK 2013 in de categorie U23 over een uitdagend parcours, voor Mathieu van der Poel – die al lang aan de leiding stond – en Gianni Vermeersch. Om zich te plaatsen voor het WK in Hoogerheide moest hij in dat seizoen simpelweg Wout van Aert verslaan.

By Waffle

%d bloggers like this: