Spread the love

Relatie Olcay Gulsen;- Vergeleken met haar eerdere samenwerkingen is Olcay’s band met Ruud heel anders. Ze vindt zichzelf volwassener. Denk eens aan Olcay’s geschiedenis van ontrouw, waaronder bedrogen zijn door onder andere Edgar Davids. Ze had een reden nodig om haar geliefde in de prullenbak te gooien. Zoals ze in het interview uitlegt: “In het verleden, in beide omstandigheden, was er een reden voor mij om meteen met hem uit elkaar te gaan, en af ​​en toe kwamen we snel weer bij elkaar.”

Relatie Olcay Gulsen
Relatie Olcay Gulsen

In haar verklaring schrijft Gulsen dat De Wild, met wie ze sinds 2019 een relatie heeft, aanvankelijk moeite had om zich aan te passen aan haar gebruik van sociale media. Ik ben helemaal geobsedeerd door sociale media. Toen Ruud het voor het eerst zag, vond hij het vervelend en vond hij het niet leuk. Alles is sindsdien veranderd. Als ik nu een video maak waarin hij niet te zien is, vraagt ​​hij: “Wilde je niet dat ik film?” hij zal zeggen. Hij zal me vermoorden als hij erachter komt wat ik hem vertel, maar de waarheid moet gezegd worden. “

Tweewekelijks brengen zij hun kinderen naar de huishoudens Gulsen en De Wild, waar de kroost van de DJ al voor veel vertier voor het hele gezin zorgt. Dan ga ik heel informeel met ze om. Het is niet mijn verantwoordelijkheid om onderwijskansen te verstoren. ‘Ik waardeer de dagen dat er kinderen zijn echt enorm, maar ik geniet ook net zoveel van de vrijheden die ik voor mezelf heb. ‘

Volgens Gulsen leerde De Wild ook de goede kanten van sociale media kennen nadat hij hoorde dat hij darmkanker had, aangezien hij overspoeld werd met bemoedigende berichten.

Na een verschrikkelijke fase te hebben doorgemaakt, claimt de presentator dat hij stilaan beter wordt. Fysiek kan Ruud nog niet veel verdragen, maar via wandelingen werken we eraan om zijn kracht weer op te bouwen. De eerste twee weken kon hij niet eens over straat lopen, maar nu loopt hij elke dag een paar kilometer.

Relatie Olcay Gulsen
Relatie Olcay Gulsen

“Voorheen was dat in beide gevallen een reden voor mij om de relatie meteen te beëindigen, en soms hebben we onze relatie snel weer nieuw leven ingeblazen. Tegenwoordig hoeft dat niet per se een reden te zijn om er meteen een einde aan te maken.”

Gulsen verwacht geen kinderen te krijgen met De Wild, met wie ze al bijna twee jaar een relatie heeft en met wie ze omgaat. Haar redenering om geen moeder te worden is simpel: “Ik geloof niet dat ik ooit nog moeder zal worden, zeker niet nu ik een relatie heb met een man die zelf drie kinderen heeft.”

Ze beweert dat ze de onderwijskansen van haar kinderen niet verstoort. De dagen dat ze er zijn zijn erg leuk, maar ik hou ook van de vrijheid die ik heb om mijn eigen interesses na te jagen.

Ze vervolgt dat ze Ruud niet in zo’n korte tijd de deur zal wijzen. “Tegenwoordig hoeft het niet per se een reden te zijn om er meteen mee te stoppen. Ik kijk er natuurlijk niet naar uit dat Ruud het in de toekomst gaat doen, maar als dat het geval is, denk ik dat we ga er eens over praten. Praten zakt in elkaar. Dat soort dingen gebeuren in het leven.”

Relatie Olcay Gulsen
Relatie Olcay Gulsen

By Waffle

%d bloggers like this: