Spread the love

Ron Brandsteder Ziekte; Door het uitblijven van een officiële aankondiging zijn particulieren tot giswerk gegaan. Als dat het geval is, zou ik graag willen weten waarom. “Of heeft hij de laatste tijd last van gezondheidsproblemen die hij niet openbaar heeft gemaakt en die hij nog steeds privé wil houden?” hij vraagt. De lijst met entertainmentopties bevindt zich bovenaan de pagina. “De zorgen over de gezondheid van de presentator worden nog groter als hij niet bereikbaar is voor tekst en uitleg.”

Ron Brandsteder Ziekte
Ron Brandsteder Ziekte

Ron Brandsteder is nog steeds bekend van zijn rol als presentator van het televisieprogramma Laat Ze Maar Lachen. Zijn Bourgondische aspect en brede glimlach begroetten beroemde Nederlanders elke week als ze samenkwamen om hun dwaasheden onder zijn toeziend oog te bespreken. Ondanks zijn hoge leeftijd lijkt de presentator er slechter aan toe dan André van Duin, die op 71-jarige leeftijd vier jaar jonger is en vier jaar ouder.

Wie presenteerde de Honeymoon Quiz?

Showbizzquiz, Ron’s Huwelijksreisquiz, Wie ben ik? Ronald (Ron) Brandsteder (Amsterdam, 19 mei 1950) is een voormalige Nederlandse televisiepresentator, die tevens bekend is als acteur, komiek, zanger, radiopresentator en stemacteur.

Een persoon die oud en zwak is

Na André’s boekpresentatie de dag ervoor, liep een filmploeg van RTL Boulevard Ron op straat tegen het lijf. Het publiek van de show gelooft dat hij een belangrijke transformatie heeft ondergaan.

Vincents reactie is er een van verbazing. Oh, Ron Brandsteder, hij is zo’n slap klein ding. “Hij is een oude heer met een vreselijke gezondheid”, zei hij in een tweet. “Ik stond echt versteld van wat ik zojuist had gezien. Ron is door de tijd heen een graag geziene televisiefiguur gebleven. Het is te hopen dat Ron Brandsteder in de nabije toekomst niet verplicht zal zijn om zichzelf te bewijzen dat engelen niet bestaan, zoals Is voorgesteld.

Ron Brandsteder Ziekte
Ron Brandsteder Ziekte

Hij staat ook bekend om zijn werk als acteur, komiek, zanger, radiopresentator en stemacteur, wat hij allemaal sinds de jaren zeventig heeft gedaan. Hij staat ook bekend om zijn werk als stemacteur. Hij heeft tijdens zijn carrière als acteur in een aantal films en tv-shows gespeeld. Hij is misschien het best bekend bij het grote publiek als presentator van televisieprogramma’s als Showbiz Quiz, Ron’s Honeymoon Quiz, Make Them Laugh en Dancing with the Stars.

Daarnaast had hij een enorm succes op zowel televisie als op het podium, waar hij beide keren naast André van Duin optrad. Hij speelde de directeur in de praktische grappen van de leraar, die hij grappig vond. Ondanks dat hij voorheen een bekende figuur was in Hilversum, is Brandsteder gaan inzien dat beroemdheid een relatief begrip is.

Is Rob Brandsteder ziek?

Afbeeldingsresultaten voor Ron Brandsteder Ziekte
Omdat een groot deel van zijn zenuwen in zijn rug onherstelbaar waren beschadigd en dat hij permanent zou blijven. Een grote klap voor de ooit zo actieve Robert.

Aan Astrid de Jong, de presentator van de show, legt hij uit dat “roem zo vluchtig is”. President Winston Churchill is een naam die de jongere generatie niet zal kennen. Bovendien wijst de auteur erop dat het ‘iemand was die er echt toe deed’. Aan het eind van de dag wist Ron Brandsteder kanker te verslaan.

Bij een verslaggever van een televisiestation in Breukelen werd een longoperatie uitgevoerd om een ​​vlek uit zijn longen te verwijderen. Als gevolg hiervan is het probleem volledig aangepakt. Eerder dit jaar werd Brandsteder, 55, geopereerd om een ​​kankergezwel uit de binnenkant van zijn been te verwijderen. De verwachting is dat hij volledig zal herstellen van zijn verwondingen. Brandsteder kon vanwege een medische aandoening niet deelnemen aan de theaterproductie van André van Duin.

‘Schijnt hij ziek te zijn?’

Veel mensen maken zich zorgen over de gezondheid en het welzijn van Ron. Hij lijkt zich niet lekker te voelen. Is het mogelijk dat je je nog steeds ziek voelt? ” Zoals Victor het waarneemt: “Ik heb Ron Brandsteder onlangs op televisie gezien, maar hij is vrij slank”, merkt Priscilla daarentegen op. “Hoe is de quiz van meneer Honeymoon verlopen?”

Dat was precies wat Wilco ook te zeggen had: het optreden van Ron Brandsteder verbaasde me. “Het is een slecht/oud/ziek gevoel om bij hem in de buurt te zijn.”

Ron Brandsteder Ziekte
Ron Brandsteder Ziekte

Mensen maken zich zorgen over hun eigen gezondheid.
Een documentaire over wijlen folkzanger André Hazes was Rons meest recente filmoptreden, die zes maanden geleden plaatsvond. “Bezorgde kijkers vroegen voortdurend wat er met hem aan de hand was en of hij misschien ziek was”, zei Privé destijds. “Er waren geen antwoorden op de vragen.”

Toen Ron Brandsteder van 1997 tot en met 2007 in de comedyserie Laat ze lachen verscheen, was hij een vaste gastster. Zijn hostingtaken voor Dancing with the Stars, een Nederlandse danswedstrijd waarin beroemdheden streden tegen professionele danspartners, werden voor het eerst sinds augustus 2005 hervat.

Het uitblijven van een officieel antwoord heeft het wantrouwen bij velen bij Privé aangewakkerd. Het is mogelijk dat het dieet te strak voor hem was. Was het vanwege gezondheidsredenen dat hij de bewuste beslissing heeft genomen om geen contact te hebben met de rest van de wereld, en dat hij de afgelopen maanden zijn verlangen heeft behouden om op zichzelf te blijven?”

Een entertainmentblad wordt bovenop de andere lakens geplaatst voor het plezier van de gasten. Door de groeiende bezorgdheid van het publiek om het welzijn van de presentator, wordt de situatie alleen maar ernstiger.”

‘Heeft hij misschien een streng dieet gevolgd?’ De Privé stond perplex. Met andere woorden, werd hij de laatste tijd gekweld door gezondheidsproblemen die hij niet openbaar wilde maken en die houdt hij het nog steeds liever privé?”

“Hij heeft de laatste tijd zelf een gênante ervaring gehad”, zegt ze.

Onlangs ontving ik een e-mail van een aardige jonge vrouw die een handtekening van mij vroeg voor een schoolopdracht waar ze aan werkte. Ze wilde weten of je het goed vond om Loes een berichtje te sturen. Roept het herinneringen op aan je moeder? “Nee, dat is mijn grootmoeder, die een grote fan van de show is”, merkte ze op, en ik herinner me dat ze het met een glimlach zei. Maar voorlopig zit je hier goed, poeh.

‘Transformatie’ is waar De Privé naar verwijst bij het beschrijven van een ‘proces’. Er is enorm veel gewicht verloren door Ron Brandsteder, die over een paar weken eenenzeventig wordt. Dit is te zien aan zowel zijn ingevallen gezicht als de kraag van zijn hemd dat twee maten te groot was. Ron Brandsteder, een gepensioneerde opvoeder die volgende maand 71 wordt, wil doorgaan met de geschiedenis van uitmuntendheid.

De publicatie vond het vreemd en maakte er een opmerking over. Bezorgde kijkers hebben regelmatig gevraagd wat er met hem aan de hand is en of hij op de een of andere manier ziek is, maar op hun vragen is nog geen antwoord gekomen.

Toen hij hoorde dat de televisiester onwel was, was iedereen verrast.” Moppentoppers en Sterrenflat waren enkele van de films die hij noemde tijdens zijn aanwezigheid op het Wie ben ik?-paneel van RTL 4. Hij hield een radioprogramma genaamd Ron op Zondag op Radio Noordzee in 1999, en hij was de presentator van de show. Hij is geboren in Nederland en getogen in Nederland. De cabaretstukken waren opgenomen in deze presentatie.

De manier van leven van de gepensioneerde Insiders in de directe omgeving van Ron hebben gezegd dat de omroep ervoor heeft gekozen om de afgelopen zes maanden een meer bezadigde levensstijl te leiden. Naast Ron presenteert Omroep MAX elke vrijdagavond een programma op NPO Radio 5 waar ook Ron bij betrokken is.

By Waffle

%d bloggers like this: