Spread the love

Ulrika Elvgren Familj:- Lena Ulrika Elvgren (född Andersson, 19 januari 1979) är en svensk meteorolog som arbetar för TV-kanalen TV4. Ulrika Elvgren växte upp i lvdalen och tog sin kandidatexamen i meteorologi från Uppsala universitet 2002. BB har fortsatt och förutom en lätt förkylning råder inget annat än babyglädje i huset. Hon födde sin första son, Ture, i januari 2016 och han ska träffa sin lillebror för första gången senare under dagen.

Ulrika Elvgren Familj
Ulrika Elvgren Familj

Det är en väldigt trevlig sensation. Mycket underhållande. Du var fortfarande medveten om vad som skulle hända den här gången. Ulrika Andersson förklarar att första gången du gick hade du ingen aning om vad du gav dig in på, men nu förstår du att det inte är något annat än ren och okomplicerad njutning.

Ulrika Elvgren Familj
Ulrika Elvgren Familj

Flera av mina TV4-kollegor har skickat sina gratulationer till bröllopet. Soraya Lavasani är en av dem, och hon skriver: “Åh, vad fantastiskt! Grattis på födelsedagen, och länge leve kärleken!” Rania Shemoun Olsson lägger till sina tankar och säger: “Men Ulrika, du är jättebra!”. Stort grattis till det fina paret.” “Åh!” säger Ulrika Bergquist i sitt brev. Grattis!!” säger Jenny Alversjö som svarar med “Grattis, kul att träffa dig.”

Ture, som är två år, och Nils, född i februari, är parets ungar. Ture och Nils är parets förstfödda söner. Ulrika Andersson meddelade att hon väntade sitt första barn under en direktsändning i höstas.

När hennes kollega Jenny Strömstedt, 46, frågade efter barnets kön, svarade hon glatt och tog hand om sin mage: – Jag väntar en till, en sekund, konstaterade hon glatt och tog hand om sin mage:

Ulrika Andersson, 40-årig meteorolog, har välkomnats in i familjen.

  • Hennes tillkännagivande på Instagram, tillsammans med ett foto på den lilla krabban, löd: “I dag klockan 10.22 en dyster trist tisdag med snöblandat regn i luften kom lillebror äntligen ut i världen.”
  • Den nya familjemedlemmen föddes med en vikt på 3972 kilo och en längd på 53,5 cm och enligt TV4-rapporten mår hon bra efter förlossningen.
  • I sitt brev till redaktören säger hon: “Vi känner oss alla fantastiska och slappar för närvarande i underbar komfort!”
  • Det finns flera gratulationer från profilens 13 000 följare, som finns i kommentarsfältet.
  • “Grattis till dig och din familj!” utbrister en av sajtens besökare. “Det är väldigt vackert! En annan person skriver: “Välkommen, lillebror!”
Ulrika Elvgren Familj
Ulrika Elvgren Familj

Dessutom gratulerade TV4:s Nyhetsmorgon laget till sin prestation.

  • “Herregud, vilken liten älskling!!!” “Grattis till vår fina meteorolog Ulrika Andersson, som har fött sitt andra barn”, skriver teamet på sitt Instagramkonto.
  • – Jag tror att han börjar förstå situationen. Han var överlycklig, men det ska bli intressant att se hur han reagerar när han äntligen får träffa honom.
  • Även om det ännu inte är bestämt vad den nya familjemedlemmen ska heta har det funnits vissa valmöjligheter.
  • Det är möjligt att vi har några, men vi måste prata om det först. Det kommer att vara något som är välkänt. Troligtvis kommer det att vara något som har en personlig koppling till oss och som vi tror har känslomässig betydelse.
  • Ulrika Andersson kommer ursprungligen från Sverige och är sedan 2004 meteorolog på TV4.

Elvgren har varit medlem i TV4-teamet sedan 2004. Hon tjänstgjorde som flygmeteorolog på Arlanda internationella flygplats mellan 2002 och 2004. Ulrika Andersson, 40-årig TV4-meteorolog och profilerare, har knutit ihop säcken med sin man Daniel Pettersson , 42. På söndagskvällen delade hon med sig av ett fotografi från sitt bröllop. Vid den borgerliga vigseln, som ägde rum i Stockholms stadshus, ses bruden med sin blombukett i handen och är klädd i en vit, ärmlös klänning med långa ärmar. Daniel Pettersson är klädd i smoking med svart slips.

– Vi slog till igår, på vår tioåriga bröllopsdag, och sa ja till varandra, kärleken och livet tillsammans, säger hon i bildtexten till fotografiet.

By Waffle

%d bloggers like this: