Spread the love

Zara Larsson Familj:- Zara Maria Larsson, en svensk sångerska och kompositör, föddes den 16 december 1997 i Stockholm. “My Heart Will Go On” var hennes första singel, som hon vann i finalen i TV4:s Talang 2008 som tioårig deltagare. Han skrev på TEN Music Group 2012 och släppte sin första EP, Introducing i januari 2013, samma år.

Zara Larsson Familj
Zara Larsson Familj

Zara, född i Enskede och dotter till en sjukvårdspersonal och en soldat, växte upp av både sin mamma och pappa. Hon har också tre yngre systrar. När hon gick i tredje klass började hon gå balettklasser på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Det är officiellt: Zara Larsson har en ny skönhet. Den svenska popartisten har däremot bestämt sig för att hålla romansen borta från rampljuset.

Zara Larsson Familj
Zara Larsson Familj

Hennes första singel, “My Heart Will Go”, publicerades som ett resultat av att hon vann 500 000 kronor. Närmare 15 miljoner människor har sett slutföreställningens video på YouTube, och singeln tillbringade sex veckor bland de tio bästa på de svenska topplistorna, toppade på sjuan under den femte veckan och hamnade aldrig under nummer 21. I’ll be a star , en TV4-dokumentär som sändes vintern 2009/2010, presenterade henne som auditiondeltagare med Laila Bagge.

Zara Larsson Familj

  • När jag blir äldre förstår jag att mitt liv inte behöver vara en show för andra människor, säger hon i en intervju med Daily Mail.
  • I höstas meddelade 22-åriga modellen Zara Larsson till Aftonbladet att hon och modellen Brian Whittaker hade gjort slut.
  • Så långt tillbaka som i våras har det gått rykten om att sångaren har återuppstått sin romans.
  • Sedan dess har hon berättat om sitt nya förhållande med Daily Mail. Den nya romansen har däremot hållits utanför offentligheten.
  • Hon säger till den brittiska sajten, “Jag träffade någon, vi är ganska nöjda, vi har känt varandra i många år.”
Zara Larsson Familj
Zara Larsson Familj

I tidig ålder hade Zara ett musikintresse och bestämde sig för att inte gå på Adolf Fredriks musikkurser eftersom hon inte tyckte om att sjunga i kör. Zara började gå på Kulturama i nian och hon känner att denna erfarenhet har hjälpt henne att bli mer medveten om omvärlden. Könsstereotyper har också blivit mer igenkännliga för henne på grund av hennes nuvarande offentliga status.

På de nationella listorna i Sverige och Norge toppade “Uncover” listan, liksom många andra europeiska listor. Det var i augusti 2013 som Larsson blev den yngsta artisten att vinna två Rockbjörnar: “Årets genombrott” och “Årets kvinnliga liveartist.”

By Waffle

%d bloggers like this: